Hautausmaakävely Vanhalla Eteläisellä hautausmaalla

Hautausmaakävely Vanhalla Eteläisellä hautausmaalla

Otavankatu, Mikkeli

Tervetuloa mukaan hautausmaakävelylle tutustumaan hautausmaihin ja kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita menneisyydestä. Kävelyt ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Kesän viimeinen kävely 13.8. järjestetään Vanhalla eteläisellä hautausmaalla, lähtö läheltä Otavankadun ja Snellmaninkadun kulmaa.

Sielläkin on mukana Mikkelin oppaiden puheenjohtaja Helena Partanen.

- Kierroksella paljastetaan, miksi afrikkalaisten johtajien joukko kävi tällä hautausmaalla kunnianosoituksella, Salo kertoo salaperäisesti.

- Lisäksi valaistaan muutamien Kirkonvarkauden uuden asuinalueen nimien taustaa. Ja kerrotaan kymmeniä muita tosiasioita.

Ensimmäinen hautausmaakävely Veteraanilehdossa ti 30.7. klo 18. Kokoontuminen tapahtuu lähellä Otavankadun ja Poleeninkadun risteystä.

Toinen hautausmaakävely on 6.8. klo 18 saman kiviaidan sisällä Uurnalehdossa sekä Vanhalla pohjoisella hautausmaalla. Kokoontuminen Pitäjänkirkon puolella aidassa olevan aukon luona.

Mikkelin tori, Hallituskatu 2

Torilla tavataan!

Mikkelin torilla voit kesän aikana bongata diakoniatyöntekijän tai papin kuljeskelemassa. Nykäise hihasta ja tule juttelemaan!

Mikkelin tori, Hallituskatu 2

Torilla tavataan!