Kansanlaulukirkko

Kansanlaulukirkko

Konsertti- ja kongressitalo Mikaelin pihalla, Sointukatu 1

Kansanlaulukirkko "Kaikilla teillä". Laulujen musiikki nousee kansanlauluperinteestämme, sanat ovat uudet. Tervetuloa laulamaan ja hiljentymään!

Kansanlaulukirkko "Kaikilla teillä" 18.8.2019 klo 14 Mikaelin pihassa, Sointukatu 1, Mikkeli.

Laulujen musiikki nousee kansanlauluperinteestämme, sanat ovat uudet, Anna-Mari Kaskisen runoilemat. Mahdollisesti jo lapsuudessa lauletut tutut sävelmät siivittävät hiljentymistämme ja sydäntemme puhetta Jumalan kanssa.

Musiikista vastaavat kanttorimme Mikko Kallio ja Juha Kälviä, mukana myös vapaaehtosia esilaulajia. Puheen pitää nimikkolähettimme Mekonnen Mulat Etiopiasta. Pappeina mukana Hilveliisa Ukkonen ja Sari Martikainen.

Tervetuloa laulamaan (myös esilaulajien joukkoon), kuulemaan ja hiljentymään!

Ristimäen alueseurakunta

Vanhustenviikon juhla

Tule tapaamaan tuttuja ja viihtymään, toivotamme tervetulleeksi kaikki seniorit! Tarjoilun vuoksi toivotaan ennakkoilmoittautumista.