Työttömien vertaistukiryhmä

Mikkelin Työttömät, Porrassalmenkatu 1 B 2 krs, luokkahuone

Vertaistyhmä sinulle, joka olet työttömänä ja haluat puhua yhteisen pöydän ääressä arjen asioista ja tunteista. Ryhmä on avoin ja kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi Haltsonen

Tervetuloa Työttömien vertaistukiryhmään 29.8. alkaen joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömiin. Ryhmän jäsenet nostavat puheeksi oman arkensa asioita ja tunnelmia. Ryhmä suunnittelee ryhmän sisällön ja keskusteluaiheet yhdessä ym. Ryhmää voi tulla mukaan kesken kauden. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Ryhmän avainsana on toivo ja omien vahvuuksien sekä voimavarojen löytyminen. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi.

Ristimäen alueseurakunta

Lähemäen seurakuntatalo

Praising Ladies ylistystanssi

Naisten avoin ylistystanssiryhmä, joka toinen tiistai 13.8. alkaen klo 18-19.30 Lähemäen srk-talolla, kirkkosalissa. Rukousta ja liikettä gospelmusiikin tahdissa ym.

Mikkelin seurakuntakeskus

Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.