Messi-messu tuomiokirkossa

Messi-messu tuomiokirkossa Mikkelin tuomiokirkko

Tervetuloa matalan kynnyksen iltakirkkoon!

Sunnuntaina 15. syyskuuta vietetään Messi-messua tuomiokirkossa kello 17. Kyseessä on matalan kynnyksen iltakirkko, johon kaikki ovat tervetulleita. Lapsille pidetään pyhäkoulua kryptassa messun aikana, joten tapahtuma sopii hyvin koko perheelle. Liturgina messussa toimii Aija Aurén.

- Messi-messussa on vähemmän kaavaa ja enemmän laulua. Musiikista vastaa Messi-yhteisön musatiimi. Luvassa on niin virsiä kuin uudempaakin hengellistä musiikkia. Lisäksi kuulemme Raamatun opetusta ja vietämme ehtoollista, kertoo Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan vs. seurakuntapastori Aija Aurén.

Jumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikenlaiset ihmiset. – Messi-messu on heille, jotka etsivät seurakunnasta kotia. Heille, jotka kyselevät tai pelkäävät tai heille joita Jumala on monin tavoin siunannut, rohkaisee Aurén.

Jumalanpalveluksen lopuksi on tarjolla kirkkokahvit ja -mehut.

Messi-yhteisö on kaikille avoin hengellinen koti, jonne kuka tahansa voi tulla omana itsenään.

Ristimäen alueseurakunta

Suomenniemen kirkko