Yhteislauluilta

Ristiinan kirkko

Valtakunnallinen kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallisen kirkkomusiikin päivän yhteislaulutilaisuus kirkossa.

Mukana kanttori Mirka Nousiainen ja Srk-kuoro

Vapaaehtoinen kolehti kirkkomusiikkityölle.

Kirkkomusiikin päivä järjestetään toista kertaa  torstaina 19.9.2019. Ensimmäisenä kirkkomusiikin päivänä tasan vuotta aiemmmin, 19.9.2018, kirkkomusiikki soi turuilla ja toreilla ympäri maan, kun tuhannet kirkkomusiikin harrastajat veivät kirkkomusiikin sinne, missä ihmiset ovat. Kirkkomusiikin päivän 2019 suojelija on arkkipiispa Tapio Luoma.

TERVETULOA LAULAMAAN!

Ristiinan alueseurakunta

Kirkonmäen seurakuntatalo

Sinilinnut- lapsikuoro

Tule tutustumaan tai jatkamaan hienon harrastukseen pariin. Kuorossa laulamme, leikimme, musisoimme ja opimme yhdessä uusia asioita. Kaikille maksutonta.

Mikkelin tuomiokirkko

Syykkarin kaivolla

"Onko sinulla jano, kaipuu Jumalan luo? Tule lähteelle Golgatan, janoosi juo! Sieltä löydät sen suurimman rakkauden, joka tyydyttää kaipauksen." Asante -lauluryhmä esittää Hannu Huhtalan musiikista ja runosta koostuvan konsertin.

Kirkonmäen seurakuntatalo

Sinilinnut- lapsikuoro