Konsertti: Duo Niina-Maria ja Lauri

Konsertti: Duo Niina-Maria ja Lauri Haukivuoren kirkko

Duo Niina-Maria ja Lauri on tuore gospelduo, jonka koskettavat sanoitukset ja melodiat luovat rauhallisen tunnelman, jossa voit hiljentyä toivon sanoman äärellä.

Laulujen tekstit kumpuavat tavallisesta elämästä ja kertovat rehellisesti sen haasteista ja toivosta, joka lopulta löytyy armollisesta Vapahtajasta.

Laulujen takana on nuori aviopari, joilla on molemmilla evankelistan kutsumus. Kumpikin on tiennyt, että musiikki on se oma kanava välittää ilosanomaa sitä tarvitseville, ihmisille. Kuitenkin, kun musiikki taukoaa voi herätä huomaamaan, että kyse ei ole ainoastaan siitä. Ihmisten kohtaaminen, keskustelut, rukous, ilot, surut ja niiden jakaminen; Siinä on ne syyt, miksi tätä todella tehdään.

Vaikka duon taival on vielä alussa, he ovat päässeet koskettamaan läsnäolollaan ja musiikillaan jo useita ihmisiä. Heidän sydämellään ovat erityisesti nuoret aikuiset ja aikuistyö, jonka ryhmään he itsekin kuuluvat. Siitä huolimatta elämän makuiset laulut on tehty ilman rajoja ja sääntöjä ja ne ovatkin tavoittaneet kuulijan iästä riippumatta.

Haukivuoren alueseurakunta

Kirkonmäen seurakuntatalo

Sinilinnut- lapsikuoro

Tule tutustumaan tai jatkamaan hienon harrastukseen pariin. Kuorossa laulamme, leikimme, musisoimme ja opimme yhdessä uusia asioita. Kaikille maksutonta.

Mikkelin tuomiokirkko

Enkelparven tie - konsertti