Messi-kestit

Messi-kestit Laajalammen seurakuntakoti

Tervetuloa Messi-kesteille!

Ohjelmassa rukousta, mukavaa yhdessäoloa, laulua ja lastenkirkko. Unelmista jakavat Krista ja Jyri Eskelinen.

Messikesteillä kokoonnutaan yhteisen nyyttäripöydän ääreen. Tämänkertaisten kestien teema on salaattibuffet. Pöytään saa tuoda teemaan sopivaa tarjottavaa.

Messi-kestit ovat kaikille avoimet!

Ristimäen alueseurakunta

vs. Seurakuntapastori
Ristimäen alueseurakunta

vs. 31.8.2020 asti

Mikkelin tuomiokirkko

Jouluinen Messi-messu

Matalan kynnyksen iltakirkko, johon kaikki ovat tervetulleita!

Mikkelin seurakuntakeskus

Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.

Mikkelin Työttömät, Porrassalmenkatu 1 B 2 krs, luokkahuone

Työttömien vertaistukiryhmä

Vertaistyhmä sinulle, joka olet työttömälle joka haluaa nostaa arjen tilanteista puheeksi asioita ja tunteita yhteisen pöydän ääreen. Ryhmä on avoin ja kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi Haltsonen