Vanhustenviikon juhla

Vanhustenviikon juhla Mikkelin seurakuntakeskus, Mikkelin tuomiokirkko

Tule tapaamaan tuttuja ja viihtymään, toivotamme tervetulleeksi kaikki seniorit! Tarjoilun vuoksi toivotaan ennakkoilmoittautumista.

Juhlan teemana on "Varaudu vanhuuteen".

klo 12 tuomiokirkossa ehtoollispäivähartaus

hartauden jälkeen tarjoilu seurakuntakeskuksessa

n. klo 13  juhla Ristimäkisalissa (n. klo 14.30 asti); musiikkiesityksiä, puheita ja laulua

Tarjoilun (maksuton) vuoksi toivomme ilmoittautumiset 27.9. mennessä oman alueen diakoniatyöntekijälle tai diakonian päivystyspuhelimeen p. 0400 143 250 (ma, ti ja pe klo 9-11).

Kuljetukset on järjestetty Anttolasta, Haukivuorelta ja Ristiinasta 5 €/hlö, muilta alueilta omilla kyydeillä. Paluukyydit juhlan jälkeen srk-keskukselta klo 14.40 alkaen.

Avustajia mukana siirtymisessä esimerkiksi tuomiokirkosta seurakuntakeskukseen.

Järjestäjä

Anttolan alueseurakunta, Haukivuoren alueseurakunta, Ristiinan alueseurakunta, Ristimäen alueseurakunta, Savilahden alueseurakunta

Suomenniemen kirkko

Messu Suomenniemellä, Gideonien kirkkopyhä