Tulkitsen, siis ymmärrän?

Tulkitsen, siis ymmärrän?

Mikkelin teatterikerhon ravintola, Savilahdenkatu 11

Ilmoittaudu tästä

Aamupala aviopareille, puhujaparina Hanna Ranssi-Matikainen ja Pekka Matikainen.

Avioparien aamupala on parhaimmillaan keidas pariskunnalle hyvän tarjoilun, oivallisten aaatosten ja valloittavan seuran saattelemana.

Aamun aihe pureutuu kommunikaatioon. Ihmetellään arkeen asettuvia väärinymmärryksen mahdollisuuksia sekä opetellaan kohtaamaan toinen ilman niitä.

Hanna toimii Parempi avioliitto ry:n toiminnanjohtajana. Pekan tehtävä löytyy Opetushallituksessa opetusneuvoksen paikalta.

Aamupalan hinta on 8,90 €/hlö.

Tapahtuman ajaksi on lastenhoidolle mahdollisuus seurakuntakeskuksen Kuuttituvalla (Savilahdenkatu 20).

Ilmoittautuminen 7.10. mennessä.

Ristimäen alueseurakunta

Huom! Poikkeava sähköpostiosoite.

Mikkelin seurakuntakeskus

Senioritiistai

Senioreille mielenkiintoisia aiheita ja vieraita hyvinvointiteemasta kerran kuukaudessa tiistaisin.

Mikkelin Työttömät, Porrassalmenkatu 1 B 2 krs, luokkahuone

Työttömien vertaistukiryhmä

Vertaistyhmä sinulle, joka olet työttömälle joka haluaa nostaa arjen tilanteista puheeksi asioita ja tunteita yhteisen pöydän ääreen. Ryhmä on avoin ja kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi Haltsonen