Tulkitsen, siis ymmärrän?

Tulkitsen, siis ymmärrän?

Mikkelin teatterikerhon ravintola, Savilahdenkatu 11

Ilmoittautuminen on päättynyt

Aamupala aviopareille, puhujaparina Hanna Ranssi-Matikainen ja Pekka Matikainen.

Avioparien aamupala on parhaimmillaan keidas pariskunnalle hyvän tarjoilun, oivallisten aaatosten ja valloittavan seuran saattelemana.

Aamun aihe pureutuu kommunikaatioon. Ihmetellään arkeen asettuvia väärinymmärryksen mahdollisuuksia sekä opetellaan kohtaamaan toinen ilman niitä.

Hanna toimii Parempi avioliitto ry:n toiminnanjohtajana. Pekan tehtävä löytyy Opetushallituksessa opetusneuvoksen paikalta.

Aamupalan hinta on 8,90 €/hlö.

Tapahtuman ajaksi on lastenhoidolle mahdollisuus seurakuntakeskuksen Kuuttituvalla (Savilahdenkatu 20).

Ilmoittautuminen 7.10. mennessä.

Ristimäen alueseurakunta

Huom! Poikkeava sähköpostiosoite.

Lähemäen seurakuntatalo

Praising Ladies ylistystanssi

Naisten avoin ylistystanssiryhmä, joka toinen tiistai 13.8. alkaen klo 18-19.30 Lähemäen srk-talolla, kirkkosalissa. Rukousta ja liikettä gospelmusiikin tahdissa ym.

Lahnaniemen Erän maja, Lelkolantie 192

Miesten keskusteluilta