Roosa nauha -konsertti "Kertokaa se hänelle"

Mikkelin tuomiokirkko

Saimaan Syöpäyhdistys ry:n järjestämä Roosa nauha -konsertti Mikkelin tuomiokirkossa

Roosa nauha -konsertti "Kertokaa se hänelle" kulkee Mauno Kuusiston jalanjäljillä. Esiintyjinä ovat tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen, Ulla-Stina Ikonen - harppu ja kantele sekä Iida Sinivalo - sello. Konsertissa kuullaan Mauno Kuusiston tutuiksi tekemiä kappaleita, mm. Kertokaa se hänelle, Kaunis kotimaani, Heijastus, Kesäpäivä Kangasalla, Palaja Sorrentoon ja Anniina.

Tuomiokirkon ovella myydään  tuntia ennen konsertin alkua konserttiohjelmaa (15 €), jonka tuotolla tuetaan Saimaan Syöpäyhdistyksen toimintaa.

Saimaan Syöpäyhdistys ry

Jukka Leppilammen konsertti

Konsertti on osa Etelä-Savon Evl.lut. Kansanlähetyksen ja Mikkelintuomiokirkkoseurakunnan järjestämää seurakuntatapahtumaa.

Image lähetysiltapäivä

Mitä kuuluu Imagen koululle Tansaniassa? Kymmenen vuotta Mikkelin hiippakunnassa nuoret ja lapset keräsivät eri tempauksin varoja tansanialaisen Imagen kylän koulun rakentamiseen. Kuulemme Imagen koulun rehtorin, pastori Andeck Ngogon, ja hänen vaimonsa Melinan terveiset Imagen koululta.