Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Mikkelin seurakuntakeskus

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.

Tervetuloa työttömien ja diakonian rukousryhmään joka toinen torstai 19.8. alkaen klo 9-10.30 Seurakuntakeskuksen kerhokellariin. Voi tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheesi diakoniaan tai Mikkelin Työttömien toimistoon. Ryhmä on avoin, yhteiskrstillinen ja vaitiolovelvollinen.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Myös Mikkelin Työttömär ry.

Mikkelin tuomiokirkko

Päivähartaus

Tervetuloa päivähartauteen!

Mikkelin seurakuntakeskus