Naisten tuumauspiiri

Suomenniemen seurakuntakoti

Olet tervetullut juttelemaan kahvikupposen äärelle! Vierailijat: 1.10. lähetyssihteeri Marja Holm, 5.11. pastori Sari Martikainen.

Kerran kuukaudessa kokoontuva avoin naisten piiri jossa jutellaan erilaisista elämänilmiöistä. Joskus laulellaan, myös vierailijoita omien teemojensa kera. Kahvi/tee+kahvileipä 2 €. Ei ennakkoilmoittautumista.

Suomenniemen alueseurakunta

Ristimäen alueseurakunta Suomenniemen alueseurakunta

Mikkelin seurakuntakeskus

Senioritiistai

Senioreille mielenkiintoisia aiheita ja vieraita hyvinvointiteemasta kerran kuukaudessa tiistaisin.

Mikkelin Työttömät, Porrassalmenkatu 1 B 2 krs, luokkahuone

Työttömien vertaistukiryhmä

Vertaistyhmä sinulle, joka olet työttömälle joka haluaa nostaa arjen tilanteista puheeksi asioita ja tunteita yhteisen pöydän ääreen. Ryhmä on avoin ja kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi Haltsonen