Turvapaikka-hartaus

Mikkelin tuomiokirkon krypta

Hartaudessa jätetään viikon huolet taakse ja suunnataan uuteen viikkoon rauhoittuneena.

Pyrkimyksenä on luoda tuomiokirkon kryptaan turvallinen tila, johon kuka tahansa jollakin tavalla väheksytyksi, kiusatuksi tullut tai hengellistä väkivaltaa kokenut voi osallistua turvallisin mielin.

Hartaudessa lauletaan aina samat virret ja joitakin yksinkertaisia rukouslauluja. Kaava on joka kerta miltei sama, eikä kontaktia toisiin tarvitse ottaa.

Riittää, että tulet sellaisena kuin olet, omana itsenäsi huolinesi ja murheinesi. Hartauden rakenteessa huomioidaan uuden aloittamisen mahdollisuus, lupa olla oma itsensä ja se, että Jumalan armo kuuluu jokaiselle ihmiselle.

Ristimäen alueseurakunta

Mikkelin seurakuntakeskus

Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.

Suomenniemen kirkko

Messu Suomenniemellä, Gideonien kirkkopyhä