Praising Ladies ylistystanssi

Lähemäen seurakuntatalo

Naisten avoin ylistystanssiryhmä, joka toinen tiistai 13.8. alkaen klo 18-19.30 Lähemäen srk-talolla, kirkkosalissa. Rukousta ja liikettä gospelmusiikin tahdissa ym.

Tervetuloa mukaan rukoilemaan ja ylistämään koko keholla. Teemana: "Vapauteen ja yhteyteen Kristuksessa". Kokoonnumme noin joka toinen tiistai 13.8. klo 18-19.30 Lähemäen seurakuntatalolla, kirkkosalissa.

Tule rohkeasti mukaan ja kivaan porukkaan. Mukaan liikkumiseen soveltuva asu, jumppatossut, juomapullo ja avoin mieli. Ei vaadi ilmoittautumista eikä ole osallistumismaksua. Mukaan voi tulla myös satunnaisesti.

Ohjaajana toimii vapaaehtoinen ohjaaja Nora Ruhanen p. 0442913881 tai s-posti: nora.ruhanen@gmail.com. Lisätietoja Talvikki Haapaniemi. Toiminta on Mikkelin Tuomiokirkkoseurakunnan naistyötä (Petteri Kilpeläinen).

Pääemäntä

Mikkelin seurakuntakeskus, Lähemäen seurakuntatalo

Kiiskinmäen kerhotila

Kiiskinmäen seurakuntakerho Kohtaamisenpaikka

Ikäihmiset, hei! Tervetuloa juttelemaan ja laulelemaan kahvikupposen äärelle!

Suomenniemen seurakuntakoti

Tarinatupa

"Lukeminen kannattaa aina" -teemainen juttutuokio Päivi-Kristiina Erolan (Suomenniemen kirjasto) ja Matti Wirilanderin johdolla. Kahvitarjoilu!

Suomenniemen kirkko

Messu Suomenniemellä