Anttolan seurakuntatalo

Peittotalkoissa ommellaan neulotuista tilkuista villapeittoja, jotka diakoniatyön välittää eteenpäin niitä tarvitseville.

Kokoonnumme Anttolan seurakuntatalon yläkerrassa. Kaksi vapaaehtoista suunnittelevst tilkut peitoiksi. Peittotalkoissa liitämme tilkut yhteen ompelemalla villalangalla ja parsinneulalla. Ompelun lomassa juttu luistaa ja välillä juomme kahvit ja hiljennymme lyhyeen hartauteen.

Anttolan alueseurakunta

Peittotalkoot

Peittotalkoissa ompelemme neulotuista villalankatilkuista peittoja, jutustelemme niitä näitä ja nautimme päiväkahvit.