Mukana messussa -tapaaminen

Mukana messussa -tapaaminen Kirkonmäen seurakuntatalo

Jumalanpalvelus on kristittyjen yhteinen juhla. Jumalanpalvelusten palvelutehtävissä toimivat niin seurakunnan työntekijät kuin vapaaehtoiset. Iloitsemme kaikista jo nyt palvelutehtävissä toimivista ja toivotamme uudet tehtävistä kiinnostuneet mukaan! Olisitko sinä yksi heistä?

Tapaamiseen kutsutaan jumalanpalvelustehtävistä kiinnostuneilta erityisesti Pitäjänkirkossa ja tuomiokirkossa. Olet jo ehkä toiminut palvelutehtävissä tai vasta miettinyt mukaan lähtemistä. Tule kuulemaan ja katsomaan kiinnostaisiko tällainen toiminta sinua. Toivomme kutsun tavoittavan myös uusia jumalanpalveluksen tehtävistä kiinnostuneita.

Tapaamisessa on alustus jumalanpalvelusten esirukouksesta, keskustelua aiheesta sekä palveluryhmissä toimimiseen liittyviä ajankohtaisia asioita. Ja tietysti kahvittelemme alussa.

Tarjoilun vuoksi pyydämme sinua ilmoittautumaan tapaamiseen 8.11. mennessä joko Hannelle tai Hilveliisalle.

Suomenniemen kirkko

Messu Suomenniemellä