100 vuotta iloa - Koululaiset kirkossa

la 16.11. kello 18.00 - su 17.11. kello 12.00

100 vuotta iloa - Koululaiset kirkossa Mikkelin seurakuntakeskus, Mikkelin tuomiokirkko, Mikkelin tuomiokirkon krypta

Kirkon varhaisnuorisotyön 100-vuotisjuhla Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa

Suomessa on tehty kristillistä varhaisnuorisotyötä jo lähes 120 vuotta, ensiksi NMKY:n toimesta Sörnäisten alueella poikien kanssa. Vuonna 1919 perustettiin Poikien ja tyttöjen keskuksen, nykyisen Nuoren kirkon esi-isä Poikien liitto.

Nyt haluamme juhlia tätä merkittävää toimintaa sinun kanssasi. Kaikki mikkeliläiset kouluikäiset perheineen ja ystävineen ovat tervetulleita juhlistamaan kirkon varhaisnuorisotyötä eli sitä, että koululaisille on ollut ihan omaa toimintaa kirkon piirissä jo ainakin 100 vuotta.

Lauantaina 16.11. klo 18 alkaa juhlatilaisuus, jossa pääesiintyjänä on Pekka Laukkarinen trio.

Konsertin jälkeen koululaisilla on mahdollisuus osallistua kaikkien aikojen yökyläilyyn, eli viettää yötä Mikkelin tuomiokirkossa. Mitähän kaikkea yö kirkossa kätkeekään sisäänsä?

Sunnuntaina 17.11. klo 10 alkaa kirkossa juhlamessu, jossa pääosassa ovat tietenkin koululaiset ja nuoret messun toteuttajina. Mukana on myös Sinilinnut kuoro.

Illan konsertiin ja aamun messuun ovat tervetulleita ihan kaikki. Yökyläilyyn kutsutaan koululaisia ja sinne ilmoittaudutaan 28.10.-10.11. osoitteessa www.mukaan.net. Anttolasta, Haukivuorelta, Ristiinasta ja Suomenniemeltä tuleville koululaisille järjestetään tarvittaessa kuljetus lauantaina ja sunnuntaina.

Lisätietoja täältä

Nuorisotyönohjaaja, leirit, retket ja tapahtumat, partio, tiimivastaava
Nuorisotyönohjaaja, leirit, retket, tapahtumat

Lähemäen seurakuntatalo