Maailman Joulu - konsertti

la 16.11. kello 16.00

Ristiinan kirkko

Lauluyhtye Simnot (Tserkassy,Ukraina)

Lauluyhtye Simnot esittää konserttiohjelman "Maailman Joulu" Suomessa marraskuussa 2019 (16.11. - 4.12.) mahtavana joulunaluslahjana.

Lauluyhtye Simnot ("seitsemän nuottia") on ryhmä nuoria, energisiä tserkassylaisia muusikoita, joka esiintyy pääasiassa säestyksettä (acapella) eikä käytä soittimia (paitsi lyömäsoittimia), vaan usein imitoi niitä. Yhtyeen ohjelmisto on hyvin laaja. Se sisältää niin jazzia ja pop-musiikkia kuin kansanmusiikkia ja klassista sekä omia sävellyksiä. Lähes kaikki musiikki on yhtyeen itse sovittamaa.

Moniääninen joulumatka esitetään acapella, ja se sisältää joululauluja, joita entisaikoina kierrettiin laulamassa taloissa joulun ja uuden vuoden aikaan. Ohjelmassa on myös joululauluja eri aikakausilta ja eri kansojen joululauluja, jotka esitetään pääosin niiden alkukielillä.

Ohjelmassa on suomalaiselle kuulijalle tuttuja lauluja, mutta myös uusia, joita esitetään joulun aikaan Ukrainassa, Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Ranskassa, Saksassa, Bulgariassa, Romaniassa ja Filippiineillä asti.

Aiheeseen liittyvä videoesitys ja valokuvat konsertin aikana vievät kuulijan satumaiseen joulun tunnelmaan.

 

Vapaa pääsy. Kolehti musiikkityölle.

Tervetuloa!


Järjestäjä

Ristiinan alueseurakunta

Katso myös

su 15.12. klo 13.00

Suomenniemen kirkko

Kauneimmat joululaulut Suomenniemellä

Perinteinen kauneimmat joululaulut tilaisuus kirkossa
to 19.12. klo 17.30 -19.30

Kirkonmäen seurakuntatalo

Sinilinnut- lapsikuoro

Tule tutustumaan tai jatkamaan hienon harrastukseen pariin. Kuorossa laulamme, leikimme, musisoimme ja opimme yhdessä uusia asioita. Kaikille maksutonta.
to 19.12. klo 19.00

Mikkelin tuomiokirkko

Joulukonsertti

Mikkelin Viihdelaulajien joulukonsertti.