Maailman Joulu - konsertti

la 16.11. kello 16.00

Ristiinan kirkko

Lauluyhtye Simnot (Tserkassy,Ukraina)

Lauluyhtye Simnot esittää konserttiohjelman "Maailman Joulu" Suomessa marraskuussa 2019 (16.11. - 4.12.) mahtavana joulunaluslahjana.

Lauluyhtye Simnot ("seitsemän nuottia") on ryhmä nuoria, energisiä tserkassylaisia muusikoita, joka esiintyy pääasiassa säestyksettä (acapella) eikä käytä soittimia (paitsi lyömäsoittimia), vaan usein imitoi niitä. Yhtyeen ohjelmisto on hyvin laaja. Se sisältää niin jazzia ja pop-musiikkia kuin kansanmusiikkia ja klassista sekä omia sävellyksiä. Lähes kaikki musiikki on yhtyeen itse sovittamaa.

Moniääninen joulumatka esitetään acapella, ja se sisältää joululauluja, joita entisaikoina kierrettiin laulamassa taloissa joulun ja uuden vuoden aikaan. Ohjelmassa on myös joululauluja eri aikakausilta ja eri kansojen joululauluja, jotka esitetään pääosin niiden alkukielillä.

Ohjelmassa on suomalaiselle kuulijalle tuttuja lauluja, mutta myös uusia, joita esitetään joulun aikaan Ukrainassa, Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Ranskassa, Saksassa, Bulgariassa, Romaniassa ja Filippiineillä asti.

Aiheeseen liittyvä videoesitys ja valokuvat konsertin aikana vievät kuulijan satumaiseen joulun tunnelmaan.

 

Vapaa pääsy. Ohjelma 10e.

Tervetuloa!


Järjestäjä

Ristiinan alueseurakunta

Katso myös

to 24.10. klo 17.30 -19.30

Kirkonmäen seurakuntatalo

Sinilinnut- lapsikuoro

Tule tutustumaan tai jatkamaan hienon harrastukseen pariin. Kuorossa laulamme, leikimme, musisoimme ja opimme yhdessä uusia asioita. Kaikille maksutonta.
su 27.10. klo 17.00 -17.45

Kirkonmäen seurakuntatalo

Laulamme yhdessä uusia virsiä

Laulamme yhdessä!
ti 29.10. klo 18.00

Ristiinan siunauskappeli

Lohdun säveliä ja sanoja

Hiljennytään yhdessä ennen pyhäinpäivää