Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Mikkelin seurakuntakeskus

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.

Tervetuloa työttömien ja diakonian rukousryhmään joka toinen torstai 19.8. alkaen klo 9-10.30 Seurakuntakeskuksen kerhokellariin. Voi tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheesi diakoniaan tai Mikkelin Työttömien toimistoon. Ryhmä on avoin, yhteiskrstillinen ja vaitiolovelvollinen.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Myös Mikkelin Työttömär ry.

Mikkelin Työttömät, Porrassalmenkatu 1 B 2 krs, luokkahuone

Työttömien vertaistukiryhmä

Vertaistyhmä sinulle, joka olet työttömälle joka haluaa nostaa arjen tilanteista puheeksi asioita ja tunteita yhteisen pöydän ääreen. Ryhmä on avoin ja kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi Haltsonen

Suomenniemen kirkko