Työttömien vertaistukiryhmä

Mikkelin Työttömät, Porrassalmenkatu 1 B 2 krs, luokkahuone

Vertaistyhmä sinulle, joka olet työttömälle joka haluaa nostaa arjen tilanteista puheeksi asioita ja tunteita yhteisen pöydän ääreen. Ryhmä on avoin ja kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi Haltsonen

Tervetuloa Työttömien vertaistukiryhmään 29.8. alkaen joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömiin. Ryhmän jäsenet nostavat puheeksi oman arjen asioita ja tunnelmia. Ryhmä suunnittelee ryhmän sisällön; eli aiheet yhdessä ym. Ryhmää voi tulla mukaan kesken kauden. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän avainsana on toivo ja omien vahvuuksien sekä voimavarojen löytyminen. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi.

Ristimäen alueseurakunta

Mikkelin seurakuntakeskus

Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.

Mikkelin Työttömät, Porrassalmenkatu 1 B 2 krs, luokkahuone

Työttömien vertaistukiryhmä

Vertaistyhmä sinulle, joka olet työttömänä ja haluat puhua yhteisen pöydän ääressä arjen asioista ja tunteista. Ryhmä on avoin ja kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmää luotsaa diakoni Päivi Haltsonen

Mikkelin seurakuntakeskus