Raamattu keskelle elämää - Etelä-Savon kirkkopäivä

Raamattu keskelle elämää - Etelä-Savon kirkkopäivä Lähemäen seurakuntatalo

Tervetuloa Etelä-Savon kirkkopäivään!

Mukana päivässä muun muassa Santeri Marjokorpi, Jarkko Haapanen, Matti Manninen, Urpo Kyyhkynen ja Juha Hasanen.

Klo 13.00 Päivän avaus, Matti Manninen

Klo 13.15 Raamattu hengellisessä elämässä, Santeri Marjokorpi (Suomen Raamattuopiston Säätiö)

Klo 14.30 Kahvit

Klo 15.00 Onko Raamattu ajankohtainen tänäänkin?  Raamattuluento, Jarkko Haapanen (Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys)

Klo 16.15 Kirkkopäivän päätössanat, Matti Manninen

Klo 17.00 Kristus kaikkeuden Herra – Yhteisen leivän jaamme -messu. Liturgina Petteri Kilpeläinen, saarna Urpo Kyyhkynen, kanttorina Juha Kälviä. Pyhäkoulu Leena Letonsaari, juontaja Juha Hasanen (Suomen Raamattuopiston Säätiö).

Järjestäjinä Suomen Raamattuopisto, Etelä-Savon Ev.Lut. Kansanlähetys, Lähetysyhdistys Kylväjä ja Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Olet lämpimästi tervetullut!

Ristimäen alueseurakunta

Mikkelin seurakuntakeskus

Työttömien ja diakonian rukousryhmä

Työttömyyden ja diakonian haasteiden kantamista rukouksessa Jumalalle joka toinen torstai klo 9-10.30. Voit tulla mukaan rukoilemaan tai jättää rukousaiheen diakonille tai Mikkelin Työttömiin.