Reino Nordin - Meidän valo

Reino Nordinin joulukonsertti

Reino Nordin lähtee joulukuussa uransa ensimmäiselle kirkkokiertueelle. Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon.

-Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla.

Liput alk. 32,00€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi.

Warner Music Live

Christmas with Elvis Presley Songs

Victor Trevino jr. esittää Elvis Presleyn musiikkia.

Talvisota 80 v. -muistokonsertti

Talvisodan alkamisen 80 v. muistokonsertti.

Saara Aalto – Fairytale - Joulun Taikaa

Saara Aallon joulukonsertti Mikkelin tuomiokirkossa.