Joulun Rauhaa - hyväntekeväisyyskonsertti

Joulun Rauhaa - hyväntekeväisyyskonsertti Ristiinan kirkko

Tunnelmallinen joulukonsertti Ristiinan kirkossa.

Joulun Rauhaa –hyväntekeväisyyskonsertit saavat jatkoa. Tämän joulun alla toteutetaan jälleen kaksi konserttia, joissa sekä perinteiset että uudemmat joululaulut soivat.

Ensimmäinen konsertti su 8.12. kello 18 Ristiinan kirkossa ja toinen konsertti ti 10.12. kello 18 Mikkelin Pitäjänkirkossa.

Hyväntekeväisyyskonserttien tuotot ohjataan niiden järjestäjänä toimivan Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyön kautta alueen vähävaraisten hyväksi. Konsertteja on järjestämässä diakoniatyön lisäksi myös seurakunnan Hyvä teko tarttuu –hanke.

Joulun Rauhaa -konserteissa solisteina toimivat Elisa de BoerTuuli Anikari ja Aapo Oranen. Bändissä soittavat Pirkka Ohliksen (koskettimet/taustalaulu) lisäksi Matti Pasanen (kitara/taustalaulu), Pasi Möller (akustinen kitara, banjo), Pia Kontio (viulu), Niko Takala (rummut) ja Jukka Matilainen (basso). Konsertit juontaa Salla Avelin. Ääni- ja valotuotannosta vastaa Janne Pajarinen.

Konserteissa kuullaan perinteisiä joululauluja, kuten Varpunen jouluaamuna ja Konsta Jylhän joululaulu, mutta mukana on kuitenkin myös tuoreempia (joulu)lauluja kuten Jouluaaton aamu kolmosratikassaWalking in The Air tai vaikkapa Jouluksi kotiin.

Vapaaehtoisen ohjelmamaksun (10 e) tuotot seudun vähävaraisten hyväksi seurakunnan diakoniatyön kautta.

Kuva: Elina Ohlis

Ristiinan alueseurakunta