Kummiottelu Ikioma Areenalla

IkiOma Areena Raviradantie 24 A

Mikkelin Jukurit ja Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta järjestävät jälleen yhteistyössä kummipelin.

Kummiottelun tarkoituksena on tarjota mahdollisimman helppo tilaisuus mukavaan yhdessäoloon kaikille kummeille ja kummilapsille. Liiga-ottelun ajan Ikioma Areenalla on myös Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan esittelypiste, jossa voi tutustua seurakunnan eri palveluihin.

Jukurit tarjoaa otteluun liput kummeille ja kummilapsille erittäin edullisesti: aikuisen istumapaikkalippu maksaa ennakkomyynnissä vain 10 euroa ja kummilapsen (alle 17-vuotias) istumapaikkalippu 5 euroa.

Liput ovat lunastettavissa Jukurit Shopilta kauppakeskus Stellasta ja verkosta osoitteesta Lippu.fi/Jukurit.

- Kummiottelu on yksi meille mieluisimpia teemaotteluita kauden aikana, sillä haluamme tukea eri-ikäisten mukavaa yhdessäoloa ja kohtaamista. Yhteinen kiekkoilta jää varmasti mieleen mukavana muistona sekä kummille että kummilapselle, neljän lapsen kummitäti ja Jukurien markkinointi- ja tapahtumavastaava Kristiina Tiippana sanoo.

Kummiottelu pe 6.3.2020 kello 18.30 Ikioma Areenalla Mikkelissä. Istumapaikkaliput ennakkoon alkaen 10/5 euroa kummille ja kummilapsille.

Kuva: Mikko Kankainen