Praising ladies- ylistystanssi

ti 21.4. kello 18.00 - ti 21.4. kello 19.30
Laajalammen seurakuntakoti

Naisten ylistystanssiryhmä kokoontuu noin joka toinen tiistai klo 18 Laajalammella. Avoin ryhmä.

Praising ladies eli naisten ylistystanssi ryhmä kokoontuu tistaina 14.1. alkaen klo 18-19.30 Laajalammen seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan rukoilemaan ja ylistämään koko keholla teemalla " Vapauteen ja yhteyteen Kiristuksessa". Ryhmä on avoin, eikä vaadi erityistä osaamista. Ryhmässä liikutaan hengellisen musiikin siivittämänä, ilman oikein tekemisen pelkoa. Ryhmän ohjaaja Nora Ruhanen on käynyt sielunhoidollisen tanssin kursseja, joilla voit päästä parempaan itsetuntemukseen kehosi ja Luojasi kanssa. Tule rohkeasti mukaan kastomaan ja kokeilemaan olisiko ryhmä juuri sinulle sopiva. Ryhmä on maksuton. Mukaan joustavat vaatteet ja sisätossut.