Praising ladies- ylistystanssi

Laajalammen seurakuntakoti

Naisten ylistystanssiryhmä kokoontuu noin joka toinen tiistai klo 18 Laajalammella. Avoin ryhmä.

Praising ladies eli naisten ylistystanssi ryhmä kokoontuu tistaina 14.1. alkaen klo 18-19.30 Laajalammen seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan rukoilemaan ja ylistämään koko keholla teemalla " Vapauteen ja yhteyteen Kiristuksessa". Ryhmä on avoin, eikä vaadi erityistä osaamista. Ryhmässä liikutaan hengellisen musiikin siivittämänä, ilman oikein tekemisen pelkoa. Ryhmän ohjaaja Nora Ruhanen on käynyt sielunhoidollisen tanssin kursseja, joilla voit päästä parempaan itsetuntemukseen kehosi ja Luojasi kanssa. Tule rohkeasti mukaan kastomaan ja kokeilemaan olisiko ryhmä juuri sinulle sopiva. Ryhmä on maksuton. Mukaan joustavat vaatteet ja sisätossut.

Pääemäntä

Mikkelin seurakuntakeskus, Lähemäen seurakuntatalo

Seurakuntakahvila Tukipilari

Kahvila ja kirpputori avoinna

Tervetuloa ostoksille tai muuten vain!

Laajalammen seurakuntakoti

Lähetyspiiri Laajalammella

Tule mukaan toimintaan!

Seurakuntakahvila Tukipilari

Kahvila ja kirpputori avoinna

Tervetuloa ostoksille tai muuten vain!