Rukouksen talo PERUUTETTU TOISTAISEKSI koronatilanteen vuoksi

Kansan Raamattuseuran Rukoustyöstä
Lähemäen seurakuntatalo

Mikkelin Rukouksen talossa kokoonnutaan maanantaisin rukoilemaan yhdessä.

Tervetuloa maanataisin Mikkelin Rukouksen talon kokoontumisiin Lähemäen seurakuntatalolle rukouksen, Raamatun sanan, laulun ja yhteisen jakamisen iltaan. Ilta alkaa yhteisellä teehetkellä. Illoissa on myös usein vierailija, joka pitää alustuksen, jonka jälkeen on mahdollisuus keskustella yhdessä illan aiheesta. Rukousosion aikana on mahdollista jakaa pienemmissä ryhmissä myös henkilökohtaisia esirukousaiheita. Mikkelin Rukouksen talossa sinua palvelevat toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset seurakuntalaiset.

Mikkelin Rukouksen talo on osa Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan evankelioimistyötä ja toimii yhteistyössä Kansan Raamattuseuran Säätiön (KRS) kanssa, joka on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö ja tukee eri puolella Suomea toimivia Rukouksen taloja.

Kansan Raamattuseura Rukouksen talojen toiminnan tukijana

Ristimäen alueseurakunta