Konsertti Laulun siivin, Päivi Karjalainen sopraano, Eero Kantola baritoni, Inka Kantola, piano

Eero Kantola ja Päivi Karjalainen
Mikkelin tuomiokirkko

Tervetuloa keskipäivän musiikkihetkeen!

Ohjelmassa mm. Merikanto, Brahms ja Kilpinen

Baritoni Eero Kantola toimii Mäntyharjun seurakunnan kanttorina. Dir.cant. Päivi Karjalainen valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta v. 1990. Hän on suorittanut lauluopintoja Marit Mönkkösen, Seija Mikkosen ja Kaarina Ollilan johdolla. Laulun A-tutkinnon hän suoritti v. 2000. Päivi Karjalainen on konsertoinut mm. Lapinlahdella, Kuopiossa, Juvalla ja Mikkelin seudulla. Hän on laulanut solistina mm. Mikkelin rovastikunnallisen oratoriokuoron ja kaupunginorkesterin yhteisproduktioissa sekä tuomiokirkkoseurakunnan juhlissa ja konserteissa. Karjalainen on toiminut Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan laulupainotteisessa kanttorin virassa vuodesta 1991.

Vapaa pääsy! Kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Ristimäen alueseurakunta