Maisemakuvia: Henna Ustinov, huilu ja Satu Kettunen, piano

Henna Ustinov ja Satu Kettunen Mikkelin tuomiokirkossa.
Mikkelin tuomiokirkko

Tervetuloa keskipäivän musiikkihetkeen!

Henna Ustinov aloitti huiluopinnot Mikkelin musiikkiopistossa 2004, josta hän jatkoi Kuopion musiikki- ja teatteriakatemiaan, valmistuen musiikkipedagogiksi 2018, opettajanaan Päivi Väisänen.
Huiluopintojaan Ustinov on jatkanut Tallinnan musiikki-ja teatteriakatemiassa vuodesta 2017 Oksana Sinkovan ja Mihkel Peäsken huiluluokilla.
Lisäksi täydennystä opintoihin ovat tuoneet mm. Emily Beynonin, Aldo Baertenin, Camilla Hoitengan ja Petri Alangon mestarikurssit sekä opinnot Herzenin yliopistossa, Pietarissa.
Ustinov on toiminut huilu- ja suzukihuilun opettajana Mikkelin musiikkiopistossa (2016-2017) sekä huilistina Kuopion kaupungin teatterissa (2016-2017). Lisäksi hän esiintyy säännöllisesti palvelutaloissa ja kirkoissa Suomessa.

Vapaa pääsy, kolehti srk:n musiikkityölle

Ristimäen alueseurakunta