Kesäpäivän säveliä, Lavrenchukin musiikkiperhe

Perhe neljän tyttären kanssa kesäisessä järvimaisemassa
Mikkelin tuomiokirkko

Suomalaisia sekä heprealaisia hengellisiä lauluja ja instrumentaalikappaleita.

Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan.
Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmonikkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri pianonsoiton alalla. Siskoset Anastasia ja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Alena viulua ja Anastasia pianoa. Perheen poika Svetoslav soittaa konserteissa selloa. Lavrenchukin perheen täydentävät nuorimmat, Mariia ja Elisa. Mariian soitin on kantele ja Elisa on valinnut itselleen viulun.
Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Perhe esiintyy sekä kokonaisena yhtyeenä että pienimmissä kokoonpanoissa. Konsertin ohjelmisto koostuu pääosin suomalaisista sekä heprealaisista hengellisistä lauluista ja instrumentaalikappaleista. Vuorovaikutus yleisön kanssa tuo konserttiin lämpimän tunnelman.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

Ristiinan alueseurakunta