Luomakunnan laulu, Jaakko Löytty ja Selloduo Varonen

la 4.9. klo 18.00
Selloduo Varonen selloineen, Anna-Maarialla karttapallo sylissä ja Jaakko Löytty kitaran kanssa tuomiokirkossa.

Mikkelin tuomiokirkko

Luomakunnan laulu -konserttikokonaisuudessa rohkaistaan; Pitäkäämme yhdessä huoli toisistamme ja kauniista maapallostamme.

Konsertissa kuullaan Jaakko Löyttyä kitaroineen sekä kahta sellistiä; Anna-Maaria ja Olli Varosta, jotka selloduona ovat konsertoineet 21 vuotta. Ohjelmistossa on Löytyn uutta tuotantoa sekä uusia sovituksia vanhoista tutuista kappaleista.
Mukana on myös kansanmusiikkipohjaisia säveliä Afrikasta, Amerikasta, Aasiasta ja Euroopasta sekä Beethovenin teos Jumalan kunnia luonnossa.

Jaakko Löytyn ja Selloduo Varosen hedelmällinen yhteistyö on tuonut yhteen gospelmusiikin ja akustisin selloin esitetyn konserttimusiikin - näin on luotu jotakin uutta suomalaiseen konserttikenttään. Lukuisten konserttien lisäksi kolmikolta ilmestyi vuonna 2018 myös levy "Yhteistä tietä", jonka Herättäjäyhdistys julkaisi. Tammikuussa 2019 Löytyn ja Varosten yhteinen tie vei Senegaliin asti. Musiikillisen kulttuurisillan lisäksi Löytty ja Varoset ovat omalta osaltaan tukeneet myös luterilaisen kirkon rakennushanketta Fatickin kaupunkiin Senegalissa.

Vapaa pääsy. Kolehti seurakunnan musiikkityölle.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Ristimäen alueseurakunta