Jazzyhtyeen kirkkokonsertti

Jazzyhtye soittaa erilaisilla puhaltimilla
Mikkelin Pitäjänkirkko

Tervetuloa kuuntelemaan, kun Dixie Harlem herkistelee hengellisen musiikin äärellä!

Dixie Harlem on jyväskyläläinen jazzyhtye, joka on perustettu vuonna 1992. Yhtye on esiintynyt useilla jazzfestivaaleilla, -klubeilla, konserteissa sekä moninaisissa juhlatilaisuuksissa. Yhtye on julkaissut kaksi cd-levyä: vuonna 1997 "Tien päällä" ja 2013 20-vuotisjuhlalevyn "Kivaa ei malta lopettaa". Alussa ohjelmisto koostui dixielandista, vähitellen mukaan otettiin swingtyylisiä ikivihreitä sekä latinalaisamerikkalaista musiikkia. Hengellistä jazzmusiikkia yhtye otti ohjelmistoon vuonna 2008. Nyt tätä ohjelmistoa on esitetty menestyksekkäästi useissa kirkkokonserteissa ja yleisö on ottanut sen omakseen.

Dixie Harlemin soittajat ovat ammattilaisia ja kokeneita harrastajia. Yhtyeessä soittavat Esa Markku Juutilainen, tenorisaksofoni ja huilu, Juha Lauttamus, trumpetti ja laulu, Ilkka Mäkitalo, klarinetti, alttosaksofoni ja bassoklarinetti, Jorma Suuronen, pasuuna, Ari Saksa, piano, Unto Lappalainen, basso sekä Jukka Valtonen, rummut.

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu.

Savilahden alueseurakunta