Päiväkerholaisten taideprojektin taidemyyntinäyttelyviikot, 23.11.-17.12.

ti 23.11. kello 11.00 - pe 17.12. kello 15.00
päiväkerholaisten tekemää taidetta
Kahvila-kirpputori Tukipilari (Savilahdenkatu 18) ja Otavan lähipalvelukeskus

Tule tutustumaan päiväkerholaisten taiteeseen Onnellinen lapsi -hankkeen hyväksi ja hankkimaan taidetta kotiin!

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta tukee Suomen Lähetysseuran Onnellinen lapsi -hanketta, joka toimii Lubangossa, Angolassa. Hankkeen tavoitteena on, että kaikkein köyhimmät lapset voisivat päästä päiväkotiin ja saada henkilötodistuksen, jolloin lapsi tulee ikään kuin näkyväksi. Esimerkiksi kouluun päästäkseen lapsen tulee olla virallisesti rekisteröity.

Tuomiokirkkoseurakunnan päiväkerholaiset ovat syksyn aikana tehneet taidetta myyntiin Onnellinen lapsi -hankkeen hyväksi. Taidemyyntinäyttelyistä saadut varat ohjataan hankkeen toimintaan.

Taidemyyntinäyttelyihin pääsee tutustumaan ja taidetta pääsee ostamaan edulliseen hintaan kahvila-kirpputori Tukipilarissa (Savilahdenkatu 18) tiistai- ja perjantaipäivisin klo 11-15 seuraavasti:

Kiiskinmäen päiväkerho viikko 47

Launialan päiväkerho viikko 48

Tupalan päiväkerho viikko 49

Rantakylän päiväkerho, ryhmät I ja II, viikko 50

Lisäksi: Otavan päiväkerho viikko 48, ma-pe 29.11.-3.12. klo 10-18 Otavan lähipalvelukeskuksessa.