Millenniaalien käsityö- ja keskustelukerho

ma 21.3. klo 17.30
millenniaalien kerho

Lähemäen seurakuntatalo

Tule juttelemaan ja tekemään käsitöitä!

Oletko millenniaali? Pidätkö käsitöistä? Kiinnostaisiko sinua jutella leppoisasti käsitöiden tekemisen ohella eri aiheista? Jos vastasit kaikkiin kolmeen kysymykseen kyllä, tämä on sinulle!

Uusi käsityö- ja keskustelukerho Lähemäen srk-talon takkatuvalla. Voit tulla mukaan ihan vaan tekemään käsitöitä ja juttelemaan, mutta jos sinulla on jokin taito, jonka haluat muille jakaa tai jokin aihe, josta haluat alustaa keskustelua, jakamisen iloa saa vapaasti harrastaa. Juttelujen aiheet voivat liittyä mihin tahansa asiaan, josta olisi kiva herätellä keskustelua.

Hyödynnämme käsitöiden tekemisessä myös materiaalia, joka olisi muuten päätymässä kierrätykseen tai kaatopaikalle. Materiaalia on myös mahdollista tuoda itse paikalle, mutta se ei ole pakollista. Kerho ei vaadi myöskään erillistä ilmoittautumista. Illan päätteeksi tarjolla on pientä purtavaa. Aluksi kokoonnumme ainakin kahden viikon välein. Sitten räätälöimme kokoontumiskerrat ryhmäläisten toiveiden mukaan. Kerhon vastuuhenkilönä on Maria Haapasalo.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Ristimäen alueseurakunta