Kimmeltävää vettä ja sävykkäitä tansseja - Henna Ustinov huilu, Lois Freire Caneda, piano

Henna ja Lois

Mikkelin tuomiokirkko

Tervetuloa konserttiin

Maurice Ravel : Gaspard de la Nuit - Ondine
Philippe Gaubert: Suite
Frédéric Chopin: Grande valse brillante op.18.

Henna Ustinov (s. 1994) on mikkeliläislähtöinen huilisti ja huilunsoitonopettaja.
Musiikkipedagogiksi (AMK) Ustinov valmistui 2018 Kuopion musiikki- ja teatteriakatemiasta pääaineenaan klassinen huilu. Musiikin maisteriopintoja hän viimeistelee Tallinnan musiikki- ja teatteriakatemiassa Oksana Sinkovan ja Mihkel Peäsken huiluluokilla sekä kamarimusiikkiopintoja Maksim Štšuran johdolla.
Ustinov on toiminut huilun- ja suzukihuilunsoitonopettajana Mikkelin musiikkiopistossa (2016-2017), huilistina Kuopion kaupungin teatterissa (2016-2017) sekä konsertoinut eri kamarimusiikki- ja orkesterikokoonpanoissa Suomessa ja Virossa.

Lois Freire Caneda (s. 1988) on espanjalainen pianisti, joka on opiskellut Viron musiikki- ja teatteriakatemiassa Tanel Joametsin pianoluokassa sekä Matti Reimannin opetuksessa kamarimusiikkia.
Hän on konsertoinut Kamarimuusikkona ja solistina Espanjassa, Virossa, Latviassa, Alankomaissa ja Suomessa. Taitojaan Caneda on kehittänyt arvostettujen taiteilijoiden kuten Imre Rohmann, Alexander Kobrin, Valentina Igoshina, Lilya Zilberstein, Alexander Sandler ja Zoltán Kocsis mestarikursseilla. Vuonna 2018 hänet palkittiin III-palkinnolla Viron musiikki- ja teatteriakatemian lied duo -kilpailussa yhdessä mezzosopraano Merilin Taulin kanssa.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

• Musiikki Musiikki

Ristimäen alueseurakunta