Nuorten leiri

Susiniemen leirikeskus

Nuorten leiri

Leirille lähtö tapahtuu Tuomiokirkolta perjantaina klo 18. Bussi pysähtyy myös matkan varrella tarvittaessa Rantakylässä koulun kohdalla Otavankadun varressa ja Otavassa Salen pysäkillä. ja leiri loppuu kirkonmenojen jälkeen Tuomiokirkossa.

Leiri maksaa Mikkelin tuomiokirkkosrk:n jäsenille 20€ ja muille 30€. Hintaan sisältyy em. kuljetus, leirin ohjelma tarvikkeineen, ruokailut ja majoitus omin lakanoin.

Leirille/retkelle ilmoittautuminen täältä: https://www.mvs.fi/srk/mikkeli/url/L9XmxJm2KN

Ilmoittatuminen on sitova. Osallistuminen on mahdollista perua kuluitta viikkoa ennen leirin alkua. Jos peruutus tapahtuu sen jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun.

Huoltajan ilmoituksella todennetuissa sairaustapauksissa tai muissa pakottavissa esteissä emme peri leirimaksua tai maksettu leirimaksu voidaan palauttaa. Tässä tapauksessa on myös mahdollista käyttää maksettu leirimaksu toisella leirillä. Myös toinen henkilö voi osallistua leirille puolestasi.
  • Nuorille Nuorille

Ilmoittatuminen Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjä

Anttolan alueseurakunta, Haukivuoren alueseurakunta, Ristiinan alueseurakunta, Ristimäen alueseurakunta, Savilahden alueseurakunta, Suomenniemen alueseurakunta