MTLH ry:n tuettu senioriloma

ma 3.6. klo 14.00 – la 8.6.

Kruunupuisto, Punkaharju

Lomamahdollisuus (noin) yli 75-vuotiaille pienituloisille mikkeliläisille ja puumalalaisille.

Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon (MTLH) tuettu loma on taloudellisesti tuettu viiden vuorokauden täysihoitoloma, joka sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, ruokailut ja lomaohjelman.

MTLH tekee osallistujavalinnat hakemusten perusteella painottaen ensikertalaisuutta. Tuettu loma voidaan myöntää samalle henkilölle maksimissaan kolmen vuoden välein ja enintään kolme kertaa kymmenen vuoden aikana. Loma myönnetään pienituloisille eniten tuettua lomaa tarvitseville. Terveydelliset ja sosiaaliset haasteet ovat myös perusteita lomalle. Osallistuminen edellyttää riittävää omatoimisuutta.

Tässä lomassa on yhteistyökumppanina Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta:

• Loman omavastuuhinta osallistujalle on 25 €.
  • Diakoniatyöntekijä auttaa hakemuksen tekemisessä.
  • Seurakunta järjestää tarvittaessa yhteiskuljetuksen Kruunupuistoon Punkaharjulle.
  • Lomalla on mukana kaksi diakoniatyöntekijää.

Tiedustelut ja hakemukset 16.2. mennessä alueen diakoniatyöntekijälle tai diakoniatoimistoon ma ja pe 9–11 p. 0400 143 250 tai Tarja Nousiainen p. 0400 143 257 tai Tiina Korhonen p. 0400 143 332.

(Huom. 3.6. loman Kruunupuistossa alkamisen kellonaika täsmentyy vasta keväällä.)

• Aikuisille Aikuisille

Lisätietoja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n tuetuista lomista Linkki avautuu uudessa välilehdessä