Suomi-Ukraina rukousilta

Tapahtumamainos, jossa samat tiedot kuin tapahtumailmoituksen tekstissä.

Muu tila

Hurissalon kylätalon teatterikatsomossa (os. Hurissalontie 175, 52230 Hurissalo) keskiviikkona 26.6. klo 18.00 alkaen

Ohjelmassa luvassa rukousta, runoja ja musiikkia. Iltaan osallistuvat mm. Puumalan aluekappalainen Hanne Keijonen, kanttori Katja Hietala ja HisVoice lauluryhmä sekä Anna-Liisa Karppinen ja Kaija Hannula. Hurissalon Sale -kauppa ja vapaaehtoiset tarjoavat tilaisuudessa kahvit. Vapaaehtoinen kahvimaksu Ukraina-keräykseen (Ukraina-avun kautta).

Tilaisuudessa on myös Ukraina-apu keräyspiste, johon voit lahjoittaa seuraavia tuotteita:
Säilyviä elintarvikkeita (säilykeruoat, kahvi, riisi, makaroni, tee, pikakahvi)
Hygieniatuotteita (shampoot, saippuat, terveyssiteet, hammastahnat ja hammasharjat)

Tilaisuuden järjestävät Puumalan alueseurakunta ja Hurissalon vapaaehtoiset Ukrainan avustustyöntekijät

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
  • Musiikki Musiikki