Lapset ja lapsiperheet

 

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvien päiväkerhoryhmien lisäksi joka viikko kokoontuu suuri joukko vanhempia ja lapsia perhekerhoihin eri puolilla kaupunkia viettämään yhteistä aamupäivää monenlaisten puuhien parissa. Erityisperhekerhojakin löytyy: Taideleikkiä vauvalle, taaperolle ja vanhemmalle, Ekavauvaryhmät ja Muskareita. Tiistai iltaisin on LapsiArkki, joka on tarkoitettu yksinhuoltajien lapsille. Tarjoamme myös Tukea kotiin- toimintaa, jossa lastenohjaajan voi pyytää kotiin  juttelemaan tai  lapsen kanssa leikkipuistoon tai seurakuntamme kerhotiloihin leikkimään.

Järjestämme perheretkiä,perheleirin, vietämme syntymäpäiviä, juhlimme kirkkovuoden juhlia sekä vietämme perhemessua.  Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa.  On monenlaisia mahdollisuuksia osallistua yhteiseen toimintaan.

Tervetuloa mukaan!

 

Tiedote  

Varhaiskasvatus noudattaa seurakunnan ohjeistusta. Kaikki tilaisuudet ja viikkotoiminta keskeytetään toistaiseksi. Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalvelukseen internetin välityksellä tuomiokirkkoseurakunnan kotisivujen kautta. Palvelus striimataan videolähetyksenä. Julkiset jumalanpalvelukset on toistaiseksi keskeytetty. Tuomiokirkon ovet avoinna sunnuntaina kello 11-13 hiljentymistä varten.  Vihkimiset, kasteet ja hautaan siunaamiset toimitetaan yksityiskohdista asianomaisten kanssa tarkemmin sopien. Toiminnan jatkumisesta tiedotetaan siinä vaiheessa, kun viranomaisten antamat määräykset sen mahdollistavat.  Seuraa kotisivuja ja some-kanaviamme. Mekin pidämme yhteyttä. Tulevaisuuden toimintoihin (kesätoiminta ja päiväkerhot) ilmoittautumiset ovat käynnissä normaalisti. Olkaa yhteydessä tarpeen mukaan. Voimia ja siunausta kevääseen! 

 

Varhaiskasvatuksen esite 

Varhaiskasvatuksen työntekijöiden yhteystiedot

 

Lähemäen perhekerholainen