Tytöt ja pojat

Toimintaa 7-14 -vuotiaiden ja heidän perheidensä kanssa. Toimintamuotoja mm. leirit, retket, kerhot ja tapahtumat. Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä koulujen kanssa.

Tyttöjen ja poikien toimintaesite syksy 2018-kevät 2019

AGENTTI 10

Yhteinen syntymäpäiväjuhla kaikille vuonna 2009 syntyneille tytöille ja pojille

lauantaina 2.2.2019 klo 13-16 seurakuntakeskuksella (Savilahdenkatu 20).

Ilmoittautumiset 28.1.2019 mennessä www.mukaan.net tai tästä

Lisätietoja: Tiina Pakarinen, p. 0400 143 245, tiina.pakarinen@evl.fi

Päätimme heittäytyä HURJIKSI ja siksi pystyyn laitetaan lasten ja aikuisten yhteinen hurja-kerho. Kerho on tarkoitettu alakoululaisille lapsille, joiden mukana kerhoon voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai joku muu turvallinen aikuinen. Lapsi voi osallistua myös ilman aikuista.

Kerhossa lapset ja aikuiset touhuavat yhdessä monenlaista mukavaa: leikitään, pelataan, askarrellaan, kokataan…

Kerho kokoontuu Kiiskinmäen kerhohuoneella, Kiiskinmäenkatu 2, maanantaisin klo 17 – 18 (alkaen 4.2.).

Hinta lapsilta 5€/lapsi/lukukausi (helmi-huhtikuu 2019), aikuinen maksutta lapsen mukana.

Lisätietoja Tiina Haapiaiselta p. 0400 143 296, tiina.haapiainen@evl.fi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

LapsiArkki

Hei yhden vanhemman perheestä huolehtiva vanhempi! Lapsille puuhaa ja huolenpitoa, sinulle omaa aikaa? Kerran viikossa tiistaisin klo 17-19 kokoontuva LapsiArkki tarjoaa lapsille yhdessäoloa, leikkimistä ja puuhastelua. Paikalla on työntekijöitä varhaiskasvatuksesta ja nuorisotyöstä, joten eri-ikäiset lapset ovat tervetulleita. Toiminta on maksutonta ja avointa kaikille.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kerhot

Seurakuntamme tarjoaa laadukasta ja monipuolista kerhotoimintaa eri puolilla seurakuntaa. Esim. kokki-, liikunta- ja psa-kerhot tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kristillisessä ilmapiirissä. Kerhoja ohjaavat tehtäviinsä koulutetut nuoret tai aikuiset. Tutustu kerhoihin tarkemmin mukaan.netissä.

Leirit

Seurakunta järjestää reipasta leiritoimintaa leirikeskuksissa. Leirit ovat iloista yhdessäoloa pelien, leikkien, askartelun, ulkoilun ja seikkailun merkeissä. Leirit on jaettu ikäryhmittäin. Katso leirien tiedot mukaan.netistä.

Toiminnasta lisää: www.mukaan.net ja facebookista: Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan tyttö- ja poikatyö

Tytöt ja pojat leirillä leikkimässä