Tytöt ja pojat

Toimintaa 7-14 -vuotiaiden ja heidän perheidensä kanssa. Toimintamuotoja mm. leirit, retket, kerhot ja tapahtumat. Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä koulujen kanssa.

Tyttöjen ja poikien toimintaesite syksy 2017-kevät 2018

Kouluikäisten tyttöjen ja poikien perheretki Tykkimäelle 19.5.2018

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta järjestää kouluikäisille tytöille ja pojille perheretken Tykkimäelle Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien yhteiseen tapahtumaan. Matkaan lähdetään kolmella bussilla, joten iso joukko osallistujia mahtuu mukaan.

Osallistumismaksut:

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenet:

Yli 120 cm - 30€, alle 120 cm - 25 €. Hinta sisältää rannekkeen, ohjelman, kuljetuksen ja pienen retkievään.

Huoltajat ja alle 90 cm ilman ranneketta 10€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, sisänpääsyn alueelle ja pienen retkievään.

Muut kuin Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenet maksavat retkestä 10€ enemmän / henkilö.

Alle 90 cm pääsevät maksutta laitteisiin rannekkeen tai laitelipun lunastavan aikuisen seurassa.

Alle 12v. lapsilla täytyy olla mukana täysi-ikäinen ”huoltaja”.

Seurakunta järjestää bussikuljetuksen Haukivuorelta ja Anttolasta (klo 8.30) sekä tuomiokirkon pihasta ja Ristiinasta. Paluukyyti lähtee Tykkimäeltä klo 18.00.

Sitovat ilmoittautumiset: 5.3.–22.4.2018 tästä

Mukaan otetaan ensisijaisesti Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäseniä.

Lisätietoja: Tiina Haapiainen, p. 0400 143 296, tiina.haapiainen@evl.fi

Tapahtuman järjestäjät: Nuoren kirkon Kaakkois- Suomen ja Itä-Suomen piirit, Nuori kirkko, Mikkelin ja Kuopion hiippakunnat ja Kouvolan seurakuntayhtymä.

Kerhot

Seurakuntamme tarjoaa laadukasta ja monipuolista kerhotoimintaa eri puolilla seurakuntaa. Esim. kokki-, liikunta- ja psa-kerhot tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kristillisessä ilmapiirissä. Kerhoja ohjaavat tehtäviinsä koulutetut nuoret tai aikuiset. Tutustu kerhoihin tarkemmin mukaan.netissä.

Leirit

Seurakunta järjestää reipasta leiritoimintaa leirikeskuksissa. Leirit ovat iloista yhdessäoloa pelien, leikkien, askartelun, ulkoilun ja seikkailun merkeissä. Leirit on jaettu ikäryhmittäin. Katso leirien tiedot mukaan.netistä.

Toiminnasta lisää: www.mukaan.net ja facebookista: Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan tyttö- ja poikatyö

Nuorisotyönohjaajat

tytöt ja pojat

Maija-Liisa Rautio, tiimivastaava