Retki Tykkimäen huvipuistoon 19.5.

2.3.2018 09.51

Maailmanpyörä huvipuistossa

Kouluikäisille suunnattu retki Tykkimäen huvipuistoon Kouvolaan lauantaina 19.5., ilmoittautuminen alkaa maanantaina 5.3.

Osallistumismaksut

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenet:

30€ (yli 120 cm), 25 € (alle 120 cm). Hinta sisältää rannekkeen, ohjelman, kuljetuksen ja pienen retkievään. Vanhemmat ja alle 90 cm ilman ranneketta 10€ (sis. kuljetus, sisäänpääsy alueelle ja retkieväs).

Muut maksavat retkestä 10€ enemmän. Alle 90 cm pääsevät maksutta laitteisiin rannekkeen tai laitelipun lunastavan aikuisen seurassa.

Alle 12v. lapsilla täytyy olla mukana täysi-ikäinen ”huoltaja”.

Seurakunta järjestää bussikuljetuksen Haukivuorelta ja Anttolasta (klo 8.30), tuomiokirkon pihasta ja Ristiinasta. Paluukyyti lähtee Tykkimäeltä klo 18.00.

Sitovat ilmoittautumiset 5.3.–22.4. tästä.

Mukaan otetaan ensisijaisesti Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäseniä.

Lisätietoja: Tiina Haapiainen, p. 0400 143 296, tiina.haapiainen@evl.fi

Tapahtuman järjestäjät: Nuoren kirkon Kaakkois- Suomen ja Itä-Suomen piirit, Nuori kirkko, Mikkelin ja Kuopion hiippakunnat ja Kouvolan seurakuntayhtymä.