Mikkelin perheasiain neuvottelukeskus on Aito kohtaaja 2018!

7.6.2018 14.30

Aito kohtaaminen 2018 -kunniakirjan luovutus Mikkelin perheasiain neuvottelukeskuksessa. Riitta Laukkarinen...

Tunnustus luovutettiin keskiviikkona 6.6. LAPE Etelä-Savon toimesta Mikkelin perheasiain neuvottelukeskuksen aidoille kohtaajille.

Mikkelin perheasiain neuvottelukeskus sai Aito kohtaaja 2018 – kunniakirjan ensimmäisenä organisaationa, jolle tunnustus on myönnetty. Tunnustuksen myönsi LAPE eli lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma. Aitoja kohtaajia ovat voineet ilmiantaa perheet eri puolilla Etelä-Savoa. – Mikkelin perheasiain neuvottelukeskus annettiin ilmi lukuisia kertoja, kertoo diakonian ja erityistyöalojen johtaja Sari-Annika Pettinen. 

Ilmiantojen mukaan Aito kohtaaja tukee, on kiinnostunut ja välittää perheen hyvinvoinnista. – Palautteessa mainittiin, että Mikkelin perheasian neuvottelukeskuksessa tuetaan aidosti vaikeissa tilanteissa, osoitetaan välittämistä ilman kiirehtimistä, ei jätetä yksin ja ollaan kiinnostuneita perheiden turvallisuudesta, kuvailee Sari-Annika.

Tunnustuksen luovutti LAPE-hankekoordinaattori Saara Hanhela (oik.) ja sen ottivat vastaan perheneuvojat Riitta Laukkarinen (vas.) ja Eija Karhu. Onnea aidot kohtaajat!

 

Perheasiain neuvottelukeskuksella saimme kokea aitoa kohtaamista, kun vaikea elämäntilanne yllätti koko perheen ja kaipasimme tukea.

 

Teette työtä suurella sydämellä.

 

 

 

 

 

 

 

« Uutislistaukseen