Mikkelimissio2018 etkot sunnuntaina

12.9.2018 13.13

Kuva on värikäs Mikkelimissio2018 Majatalon mainosjuliste, jossa kerrotaan tapahtumasta.

Mikkelimissio on täällä taas. Sunnuntaina 16.9. käynnistyvä tapahtumasarja starttaa rukousseminaarilla Mikkelin Vapaakirkossa ja sen jälkeen Mission majatalo –tapahtumalla Mikkelin tuomiokirkossa.

Viime vuonna Mikkelimissio2017 tavoitti oheistapahtumineen lähes 2 800 kuulijaa ja välitti kaupunkilaisille tärkeää sanomaa ilosta ja toivosta. Toivoa on jälleen.

Sunnuntaina 16.9. klo 13 rukousseminaarissa Mikkelin Vapaakirkossa (os. Savilahdenkatu 26) pohditaan rukousta Jukka Jämsenin kanssa Raamatun pohjalta ja tutustutaan helppoihin ja hauskoihin rukoustapoihin. Seminaarin avaa Tuula Mehtänen Vapaaseurakunnasta ja mukana on myös Markku Liukkonen Mikkelimissio 2018 -tiimistä. Seminaari sopii kaikille. Ei ennakkoilmoittautumista.

Päivä jatkuu klo 15 Mission majatalo -tapahtumalla Mikkelin tuomiokirkossa. Mission majatalossa valmistaudutaan lokakuiseen päätapahtumaan Mikkelimissio-viikonloppuun 20.–21.10.

Tulevan sunnuntain majatalo tarjoaa lämmintä yhdessäoloa, Pekka Simojoen ja EtCetera-kuoron musiikkia ja Ilkka Puhakan opetuksia.

EtCetera on riihimäkeläinen gospelkuoro, jonka lauluissa kummastellaan elämän ihmeitä ja arkipäivän ilonaiheita. Laulut ovat suurelta osin Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen käsialaa, mutta kuoron ohjelmistosta löytyy myös afrikkalaista musiikkia ja perinteistä gospelia.

Tapahtumien järjestäjä on Mikkelimissio2018.