Vaalitulokset

Äänestys on päättynyt ja ääntenlaskennan tulos on näkyvissä

Kirkko keskellä ihmisen arkea –ehdokaslistalta valtuustoon äänestettiin jatkamaan Eeva-Riitta Hahtola, Eija Peura, Juha Kontinen ja Pirkko Valtola sekä uusina Oskari Valtola, Juha Vuori, Paavo Puhakka ja Jouko Nousiainen.

TTT Toinen toistaan tarvitsee –listalta jatkavat Juha Hasanen ja Jukka Pöyry sekä uutena Jyri Eskelinen.

Mikkelin Keskustan seurakuntaväestä jatkavat Petri Pekonen, Liisa Pulliainen, Keijo Siitari, Seija Kuikka, Tiia Heinikainen, Unto Marttinen, Timo Leskinen ja Vuokko Pietarila sekä uusina Ulla Haponen, Janne Strengell ja Anu Onttonen-Savolainen.

Vanhat Syntiveljet –listalta jatkaa Monica Valjakka ja uusina valittiin Minttu Tamski, Tiina Bolz, Eveliina Saari, Laura Jouhkimo, Antti Sainio sekä Marjaana Viitanen.

Koko kansan kirkko – listalta jatkavat Jarno Strengell, Kirsi Töyrynen ja Arto Paasonen. Uutena valittiin Sirkka Härkönen.