Hyvä teko tarttuu -hanke

Hyvä teko tarttuu - osallisuuden ja vapaaehtoisuuden kehittäminen Mikkelissä on Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan ESR-hanke.

Hankkeen tavoite on, että työikäisten mikkeliläisten osallisuus vahvistuu, hyvinvointi lisääntyy, ulkopuolisuuden kokemukset vähenevät ja seurakunnan rakenteessa kansalaistoimijalähtöinen toimintatapa vahvistuu.

Kumppaneina hankkeessa ovat Etelä-Savon TE-toimisto, Mikkelin Työttömät ry, Etelä–Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry Estery, Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk, Mikkelin kaupunki, Kirkkohallitus ja Meijän Mikkeli- hanke. Yhteistyötä tehdään myös muiden osallisuutta ja vapaaehtoisuutta vahvistavien tahojen kanssa.

Hankkeen sivun löydät täältä.