Anttolan alueseurakunta

Anttolan kirkon kellojen soitto kantautuu Saimaan aaltoja pitkin pitkienkin matkojen taa ja kutsuu ihmisiä koolle kirkonmäelle. Kauniin ja puhtaan luonnon helmassa toimiva Anttolan alueseurakunta on vireä yhteisö, jossa on kaikille tilaa. Joskus kirkonmäelle kokoontuvat aivan pienet seurakuntalaiset vaikkapa erilaisten kerhojen tai partion pariin tai sitten Anttolan kauniiseen kirkkoon kokoonnutaan yhteiseen jumalanpalvelukseen joka sunnuntai. Jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin klo 10 paitsi joka kuukauden kolmas sunnuntai klo 17.

Vielä Anttolan kylillä kinkereitäkin vaalitaan ja diakoniatyöntekijä on mahdollista kutsua kotiin auttamaan vaikkapa arjen haasteiden keskellä.  Erilaisia kerhoja ja piirejä on paljon tarjolla eri -ikäisille ihmisille, ja jos haluat jotakin tehdä yhteisen hyvän eteen, ota yhteyttä ja tule mukaan!

Soita ja kysy lisää Anttolan alueen työntekijöiltä!

Yhdessä alkuun -kasvuryhmä Anttolassa

Anttolassa aloitetaan Mikkelimission tiimoilta uusi pienryhmä. Yhdessä alkuun -kasvuryhmä on vertaisryhmä, jossa voi ottaa uskon ensiaskeleita kristittynä kasvamiseen. Ryhmän vetäjät on kouluttanut missiovalmentaja Seppo Niemeläinen.

Ryhmä etenee Yhdessä alkuun -materiaalin pohjalta, jota käytettiin jo Billy Grahamin Suomeen tekemän mission jälkeen ja joka on todettu käytännössä hyvin toimivaksi.

Kasvuryhmässä käsitellään opetuslapsen ensiaskeleet, kasvu ja Kristukseen juurtuminen. Ryhmä ei ole raamattupiiri eikä rukouspiiri, vaan vertaisryhmä, niille, jotka haluavat kasvaa kristittynä.

Yhdessä alkuun -kasvuryhmään ei ole ennakkoilmoittautumista. Puolentoista tunnin kokoontumiset aloitetaan aina yhteisellä kahvittelulla. Ensimmäinen kokoontuminen on perjantaina 27.10. klo 13 kirkkoa vastapäätä (Mikkelintie 29) sijaitsevassa entisessä pappilassa. Jatkossa ryhmä kokoontuu aina parittomilla viikoilla.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi osallistunut Missio-tilaisuuksiin. Kasvu-ryhmään ovat tervetulleita myös ”epäilevät Tuomaat ja kyselevät Katrit”. Ryhmä kokoontuu parittomilla viikoilla. Missioon osallistuminen ei ole edellytyksenä osallistumiseen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Virastoasiointi hoidetaan kirkkoherranvirastossa, Savilahdenkatu 20, Mikkeli. Yhteydenotot p. 0400 143 400.

Osmo Koskinen
Aluekappalainen (vs. 31.01.2018 saakka)