Elämäsi kanttorit poseeraavat hymyillen. Kuvassa teksti: Elämäsi kanttorit.

Elämäsi kanttori

Musiikki ei ole seurakunnan tilaisuuksissa välttämätön väliohjelma vaan vahvasti syvää sisältöä. Väkevät virret kantavat viisauksia vuosisatojen takaa ja taitavat kanttorimme osaavat valita kutakin tilaisuutta tukevan ohjelmiston niin perhejuhliin, konsertteihin, toimituksiin kuin muihin seurakunnan tilaisuuksiin. Ei liene sattumaa, että esimerkiksi Kauneimmat joululaulut kuuluvat vuodesta toiseen seurakunnan suosituimpiin tilaisuuksiin. Musiikin avulla voimme ilmaista sen, mitä emme aina osaa sanoiksi pukea. Saamme siitä voimaa elämäämme.

Musiikin hoitavasta voimasta voit nauttia myös tekijänä ja kokijana. Seurakunnassamme toimii monia kuoroja, joihin uudet laulajat ovat aina tervetulleita mukaan!   

Tutustu seurakuntamme kuoroihin ja muuhun musiikkitoimintaan klikkaamalla tästä!

 

Elämäsi lastenohjaajat poseeraavat yhteiskuvassa. Kuvassa myös teksti: Elämäsi lastenohjaajat.

Elämäsi lastenohjaaja

Lapsen maailmassa pieni on suurta. Lämmin lastenohjaaja tai kivat kerhotouhut voivat jättää muistijäljen aikuisuuteen asti. Seurakuntamme lastenohjaajat haluavat olla lasten ja lapsiperheiden arjessa mahdollisimman helpolla ja luontevalla tavalla. Tämän vuoksi säännöllisten ryhmien lisäksi on tarjolla myös toimintaa tarpeen mukaan: voit esimerkiksi kysyä lastenohjaajaa lapsillesi puistoseuraksi, jolloin voit parin tunnin ajan hoitaa omia asioitasi tai vain levätä. Lastenhoitoa järjestetään kuukausittain tai kausittain myös eri alueilla, jotta pariskunnilla ja yksinhuoltajilla olisi mahdollisuus säännöllisiin hengähdyshetkiin. Lapsesi on hyvässä turvassa seurakunnan lämpimien ja osaavien lastenhoitajien käsissä!  

Tutustu seurakuntamme lapsille ja lapsiperheille suunnattuun toimintaan klikkaamalla tästä!

 

Elämäsi toimistotyöntekijät poseeraavat iloisesti tietokoneen ja kokousnuijan kanssa. Kuvassa myös teksti Elämäsi toimistotyöntekijät.

Elämäsi toimistotyöntekijä

Toimistotyöntekijämme ovat tiedon kantajia. He osaavat auttaa monissa konkreettisissa asioissa hautausjärjestelyistä hallintoasioihin sekä laskutuksesta asuntojen vuokraukseen. Myös tila-, toimittaja- ja konserttivaraukset etenevät toimistotyöntekijöidemme kautta. Palvelemme sinua seurakuntapalveluissa (kirkkoherranvirasto) sekä talous- ja henkilöstöpalveluissa tiedolla ja taidolla.

Lue infoa ja ohjeita seurakunnassamme asiointiin klikkaamalla tästä!

 

Elämäsi lähetyskasvatussihteeri hymyilee kuvassa. Mukana myös teksti: Elämäsi lähetystyöntekijät

Elämäsi lähetystyöntekijä

Henkinen, sosiaalinen ja taloudellinen hyvä ei kuulu vain meille vaan koko maailmaan. Lähetystyö onkin Jumalan rakkauden välittämistä sanoin ja teoin niin lähellä kuin kaukana. Käytännössä se tarkoittaa muun muassa evankeliumin julistamista, diakonista palvelua sekä oikeudenmukaisuuden lisäämistä monin eri tavoin. Seurakuntamme tukee nimikkolähettejään rukouksin ja taloudellisesti. Olet tervetullut myös lähetyksen monipuolisiin ryhmiin ja tapahtumiin, joita koordinoi lähetyskasvatussihteerimme Marja.

Tutustu seurakuntamme lähetystyöhön klikkaamalla tästä!

 

Kuvitus, jossa vanhuksen, aikuisen ja lapsen kämmenet päällekkäin ja teksti: Elämäsi perheneuvojat.

Elämäsi perheneuvoja

Mietitkö parisuhteesi tilaa tai ehkäpä eroa? Pohdituttavatko toimivan arjen edellytykset? Perheneuvonnassa vahvistetaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi keskittyen erityisesti parisuhteen ja perheen kysymyksiin. Asiakkaaksi voit hakeutua Hirvensalmen, Joroisten, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Pieksämäen ja Puumalan kuntien alueilta. Työmuotojamme ovat yksilö-, pari- ja perheneuvottelut, jotka ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Sinun ei tarvitse olla seurakunnan jäsen käyttääksesi perheneuvonnan palveluita.   

Tutustu seurakuntamme perheneuvontaan klikkaamalla tästä!

 

Elämäsi oppilaitospastori hymyilee virka-asussaan. Kuvassa myös teksti: Elämäsi oppilaitostyöntekijät.

Elämäsi oppilaitostyöntekijä

Opiskelu on erityistä aikaa. Jollekin se on hektistä ja innostavaa seikkailua. Toisen se laittaa haastavien sosiaalisten tai taloudellisten tilanteiden eteen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä! Oppilaitospastorimme Tuulia pohtii mieluusti kanssasi asioita, jotka ovat tällä hetkellä mielen päällä. Hänet löytää Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampukselta, D-talon X-siivestä.  

Lue lisää seurakuntamme oppilaitostyöstä klikkaamalla tästä!

 

Elämäsi sairaalapastorit työasuissaan hymyillen. Kuvassa teksti: Elämäsi sairaalapastorit.

Elämäsi sairaalapastori

Herkissä ja käänteentekevissä hetkissä tarvitaan ihmistä, joka on kanssasi hiljaa. Kuuntelee, jos haluat puhua ja kestää kipeimmätkin kysymykset. Sairaalapastorimme Maija ja Mirka kohtaavat niin sairastuneen kuin omaisten tarpeita Mikkelin keskussairaalassa, kaupungin terveyskeskusosastoilla sekä Moision sairaalassa.

Lue lisää seurakuntamme sairaalasielunhoidosta klikkaamalla tästä!

 

Elämäsi viestijät kuuntelemassa ja kertomassa seurakuntamme työstä. Kuvassa myös teksti: Elämäsi viestijät.

Elämäsi viestijä

Hyväkin toiminta jää pimentoon, jollei kukaan kerro siitä. Viestiä seurakunnasta ja sen tapahtumista vievät kaikki työntekijät, mutta on meillä myös kaksi kokoaikaista viestinnän työntekijää. He huolehtivat siitä, että seurakuntalehti Polku sekä kirkolliset ilmoitukset ilmestyvät ajallaan, vastaavat isommista viestintäkampanjoista sekä palvelevat mediaa, työkavereita ja seurakuntalaisia viestintään liittyvissä kysymyksissä.  

Tutustu seurakuntamme Facebookiin klikkaamalla tästä ja Instagramiin klikkaamalla tästä! Tutustu myös seurakuntalehti Polkuun tästä klikkaamalla!