Uutta virtaa parisuhteeseen!

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan avioparityö on perustettu avioliittojen ja parisuhteiden hoitamista varten. Keskeisenä ajatuksena on, että kuten monet muutkin asiat, myös parisuhde tarvitsee säännöllistä huolenpitoa voidakseen hyvin.

Mitä on odotettavissa?

Käytännössä avioparitoiminnassa ollaan koolla erilaisten kiinnostavien teemojen ja hyvän ruuan äärellä. Kaikille avoimia tapahtumia järjestetään noin kahdesti keväällä ja syksyllä. Yleensä koolla ollaan jossain Mikkelin kahvilassa tai ravintolassa ohjelmallisen brunssin tai iltapalan äärellä.

Tilaisuuksissa on kuultu ja keskusteltu muun muassa tunteista, seksuaalisuudesta, riitelystä ja parisuhteen hoitamisesta. Tapahtumien teemat nousevat arjen kokemuksista ja ovat usein ajankohtaisia jokaisessa parisuhteessa, oltiinpa sitten oltu yhdessä kolme tai kolmekymmentä vuotta.

Pariskuntien Kynttiläillallinen

Perjantai-iltana 14.2.2020 Löydön kartanossa, Löydönkartanontie 151, Ristiina

Keskustelua herättelevät Jussi ja Minna Pyysalo sekä Markku ja Riitta Leminen. Aterioinnin lomassa puhellaan parisuhdeasioista sekä nautitaan musiikista. Illallisen hinta on 40 €/pari.

Imoittautuminen ystävänpäiväniltaan on auki 6.1.- 10.2.2020 tällä sivustolla julkasitavan linkin sekä lisätiedon kera. Elellään odotuksessa!

Seuraa tuoreita kuulumisia Facebookissa.

Yhteyshenkilö
seurakuntapastori Sari Martikainen
p. 0400 143 403, sari.j.martikainen(at)evl.fi

Seurakunnan avioparitapahtumissa saat tietoa myös muusta Mikkelissä ja Suomessa järjestettävästä parisuhdetoiminnasta. Tapahtumia, leirejä ja viikonloppukursseja järjestävät muun muassa Kansan Raamattuseura, Mennään EteenpäinParempi Avioliitto ry, ja Parisuhdekeskus Kataja.

Mies istumassa ja nainen makoilee pää hänen sylissään, kuulas kesäilta.

Olenko tervetullut mukaan?

Koska avioparityö on osa seurakunnan toimintaa, se perustuu kristillisille arvoille. Tilaisuudet rakentuvat kuitenkin parisuhteen teemojen ympärille ja ovat siksi sopivia kaikille parisuhteessa eläville.

Kuka toimintaa järjestää?

Aviopareille suunnatuista tapahtumista Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa vastaa vapaaehtoisten toimelias joukko, johon olet myös tervetullut mukaan. Voit myös esittää toiveesi esimerkiksi tapaamispaikoista, teemoista tai muusta parisuhdetoimintaan liittyvistä asioista. Tervetuloa mukaan!