Työttömät

Seurakunta tekee yhteistyötä Mikkelin työttömien kanssa ja järjestää erilaista toimintaa sekä vertaistukea työttömille/työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Yhteyshenkilönä toimii Päivi Haltsonen.

Ryhmä aikuisia, miehiä ja naisia.

Vierailu työttömien lounailla

Diakoniatyöntekijät vierailevat Työttömien lounailla, Porrassalmenkatu 1 B (2. krs) tiistaisin klo 11-12.
Tiedustelut Päivi Haltsonen ja Outi Reponen

Työttömien vertaistukiryhmä

Joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 9-11 osoitteessa Porrasalmenkatu 1B (3. krs).
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tunteiden purkua työttömyyden arjen tilanteista, iloa, yhdessä tekemistä tai haluat käyttää omia taitojasi toisten iloksi. Suunnittelemme yhdessä ryhmän sisältöä. Voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Tiedustelut Päivi Haltsonen

Työttömien/diakonian rukousryhmä

Joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 12.15-14 seurakuntakeskuksen Kerhokellarissa, Savilahdenkatu 20. Kokoontuminen klo 12.15 seurakuntakeskuksen keskustan puoleisen päädyn ovelle (ovi kerrostalon päädyn vieressä).
Ryhmä sinulle, joka haluat keventää arjen taakkaa rukouspiirissä. Rukouspyyntöjä voi lähettää diakonin puhelimeen tai rukouspyyntölapuilla, joita saatavissa Mikkelin Työttömien ruokalasta.

Tiedustelut Päivi Haltsonen