Työttömät

Seurakunta tekee yhteistyötä Mikkelin työttömien kanssa ja järjestää erilaista toimintaa sekä vertaistukea työttömille/työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Yhteyshenkilönä toimii Päivi Haltsonen.

Ryhmä aikuisia, miehiä ja naisia.

Vierailu työttömien lounailla

Diakoniatyöntekijät vierailevat Työttömien lounailla, Porrassalmenkatu 1 B (2. krs) torstaisin klo 11-12. Tiedustelut Päivi Haltsonen ja Outi Reponen

Työttömien vertaistukiryhmä

Joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 13-14.30 osoitteessa Porrasalmenkatu 1B (2. krs) luokkahuoneessa.
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tunteiden purkua työttömyyden arjen tilanteista, iloa, yhdessä tekemistä tai haluat käyttää omia taitojasi toisten iloksi. Suunnittelemme yhdessä ryhmän sisältöä. Voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Tiedustelut Päivi Haltsonen

Työttömien/diakonian rukousryhmä

Joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 9-10.30 seurakuntakeskuksen Kerhokellarissa, Savilahdenkatu 20. Sisäänkäynti seurakuntakeskuksen kerrostalon puoleisesta päädystä. Ryhmä sinulle, joka haluat keventää arjen taakkaa rukouspiirissä. Rukouspyyntöjä voi lähettää diakonin puhelimeen.

Tiedustelut Päivi Haltsonen

Työttömien leiripäivä 14.9.

Oletko työtön ja tekemistä vailla? Tervetuloa mukaan leiripäivään Susiniemen leirikeskukseen! Päivän teema: ”Elämää koronan jälkeen tai sen keskellä”. Lähtö Raviradantie 8-10 edestä klo 9 ja paluu klo 16. Ilm. ruokavalioineen sekä maksu 1.9. menn. Mikkelin työttömien toimistoon p. 044-7220502 tai toimisto@mikkelintyottomat.fi. Hinta 5€/jäsen, ei jäsenelle 15 €. Mukaan mahtuu 25 henkilöä. Leiripäivä sis. ohjelmaa, kilpailuja, lounaan sekä päiväkahvit. Mukaan mukavat ulkoiluvaatteet. Tied. ohjelmasta diakoni Päivi Haltsoselta p. 0400 143 258.

Diakonissa, palveleva puhelin
Savilahden alueseurakunta