Koronaohjeistus

Päivitetty viimeksi 29.4.2022

Maskin käyttöä suositellaan seurakunnan julkisissa sisätiloissa:

• niille, jotka hakeutuvat koronaepäilyn vuoksi hoitoon tai testiin

• niille, joilla on hengitystieinfektion oireita, mutta kodin ulkopuolella liikkuminen on välttämätöntä

• niille, jotka tietävät altistuneensa koronavirukselle (esim. perheessä on todettu tartuntoja) ja kodin ulkopuoliset lähikontaktit eivät ole vältettävissä.

Tapahtumien, yleisötilaisuuksien ja kokoontumisten hygieniavelvoitteet ovat voimassa. Suosittelemme turvavälien ja hyvän käsihygienian noudattamista.

Kirkkojen aukioloajat

Mikkelin tuomiokirkko on avoinna klo 10-11. Aukioloissa on satunnaisia muutoksia mm. toimituksista johtuen. Tiedustelut ja ryhmäkäyntien sopimiset päivystävän suntion kanssa puh. 0400 143 518.

Muut kirkot ovat avoinna ryhmille vain tilauksesta. Tiedustelut kirkkoherranvirastosta: p. 0400 143 300, kirkkoherranvirasto.mikkeli@evl.fi.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa tänäänkin (linkki listaukseen)